pripremne utakmice

[FOTO] Dinamo u razmaku od samo pet minuta primio tri gola; Emreli u 90. minuti spasio 'modre' neugodnog poraza

01.07.2022 u 21:32

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama odigrali su posljednju pripremnu utakmicu, protivnik 'modrima' bio je slovački Spartak iz Trnave, a susret u Sloveniji završio je 3:3. No, Slovaci su tri gola zabili u razmaku od samo pet minuta, od 29. do 34. minute, a Dinamo je do remija stigao golom Emrelija u 90. minuti

Dinamo je u Lendavi odigrao jako loše prvo poluvrijeme. Slovaci su dominirali u prvih 45 minuta susreta, a to su i kapitalizirali s čak tri gola.

Problem? To što je obrana Dinama čak tri puta kapitulirala u razmaku od samo pet minuta. Spartak je poveo iz penala u 29. minuti, zabio je Milan Ristovski, bivši igrač Rijeke i mlađi brat Dinamovog prvotimca Stefana.

Već u 31. minuti Štefanik zabija za 2:0, nakon pogreške Kevina Theophile-Catherinea. Livaković je obranio pokušaj Bamidelea, ali Perić je tu loptu uspio odbiti samo do Štefanika koji zabija s ruba šesnaesterca.

Novi šok za Dinamo u 34. minuti kad Koštrna zabija za 3:0 vodstvo Spartaka.

Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više na https://www.hrvatskitelekom.hr/kombinacija-mjeseca

  • +31
Dinamo - Spartak Trnava, prijateljska utakmica, 1.7.2022. Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak

Srećom, 'modri' su se brzo pribrali i proigrali te je u 38. minuti Menalo zabio za 3:1, a na poluvremenu je Ante Čačić napravio čak sedam izmjena pa je Dinamo izgledao puno konkretnije i opasnije.

Bruno Petković je majstorski u 49. minuti solo-akcijom izbacio cijelu obranu Spartaka i zabio za 3:2. na samom kraju Petković je asistirao Emreliju koji zabija za konačnih 3:3. Bio je to sjajan način da Emreli proslavi 25. rođendan, ali treba biti realan i reći da Ante Čačić ima još dosta posla. A utakmica Superkupa protiv Hajduka igra se već sljedeće subote, 9. srpnja na Maksimiru.