ŽESTOKI ODGOVOR

Riječi koje će odjeknuti Hrvatskom; nitko nikada ovako nije posprdno opisao Igora Štimca

10.09.2018 u 18:22

Bionic
Reading

Igor Štimac otvorio je više 'fronti' zbog događanja u Hajduku i hrvatskom nogometu, a zbog nekih njegovih izjava oglasila se Torcida

Nedavno je Igor Štimac ušao u verbalni sukob preko medija s Udrugom Naš Hajduk, a sada je otvorio novu prepirku sa Torcidom.

Bivši čelnik Hajduka i bivši hrvatski izbornik je u razgovoru za Sportske Novosti govorio o dugogodišnjem sukobu s Torcidom, a u svojem izlaganju dotakao se pokojnog Pave Grubišića Čabe i događaja od prije 15-ak godina. Isto tako govorio je o stalnim prijetnjama mlađe generacije navijača te neargumentiranim napadima na njega, obitelj i Hajdukovu upravu.

Nije dugo trebalo čekati odgovor Torcide koji je stigao preko 'Dalmatinski portal'.

' Do sada smo ignorirali riječi Igora Štimca jer je on za nas nebitan lik, ali je on očito počeo koristiti tu situaciju na najsramotniji način - spominjući naše pokojne prijatelje Pavu Grubišića Čabu i Žana Ojdanića, govoreći laži. Poručujemo tom gazdinom konjušaru da nastavi ljubiti prsten Zdravku Mamiću, što je i do sada radio, te da u svoja prljava usta ne stavlja naše pokojne prijatelje', rekao je Toni Baletić, tajnik Torcide.

  • +10
Hrvatski Telekom Prva liga, 06. kolo, NK Slaven Belupo - HNK Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL