BURNO U SPLITU

Žestok odgovor Igora Štimca članovima 'Našeg Hajduka' koji su ga nazvali 'neprijateljem kluba'

07.09.2018 u 10:04

Bionic
Reading

Nakon što je Željko Kopić u dva navrata dobio podršku predsjednika Hajduka Jasmina Huljaja došlo je do velikog preokreta. Nakon pritiska članova 'Našeg Hajduka' Kopić je dobio otkaz, a razlog je javna podrška i bivše legende Hajduka Igora Štimca

Kako se doznaje članovi 'Našeg Hajduka' inzistirali su na udaljavanju Kopića s klupe 'bilih' jer je viđen na druženju sa Štimcem. To je očito bila kap koja je prelila čašu…

No, tu nije stalo pa je tako Ivan Rilov, predsjednik udruge Naš Hajduk, za Dnevnik Nove TV komentirao Kopićevu smjenu te naravno stanje u Hajduku. Ukratko, Rilov je rekao kako Kopiću nije trebao sastanak s Igorom Štimcem kojeg je nazvao 'osvjedočenim neprijateljem kluba'.

Očekivano, ubrzo se oglasio Igor Štimac žestokim priopćenjem koje prenosimo u cijelosti:

'Dovoljno je znati tko to govori, grobar Hajduka, koji ga sa svojim pajdašima vodi u sigurnu, ali bolnu smrt. Največi sportski domet njegove ekipe je 7 kg pečenoga! Ja eto skromno mogu priznati da osim 10-tak svjetskih i nacionalnih medalja kao igrač imam i zasluge za posljednja dva osvojena prvenstva kao sportski direktor i trener voljenog kluba', napisao je Štimac.

'Žalosno je što Bucko zamišlja da je projekt 'njihov Hajduk' ustvari moj voljeni Hajduk?! Rezimiram, ja sam najglasniji i najveći neprijatelj fantomske udruge koja ja umislila da je veća od našeg kluba!! Dali smo im dovoljno vremena da nas uvjere koliko ne znaju , vrijeme im je da prestanu mrcvarit hajdučki puk, istinske zaljubljenike kojima je muka od ovakvog cirkusa koji su kreirali!', dodao je Štimac.

Za očekivati je kako na ovome neće ostati i očito će se još dugo vući repovi nakon zaista čudnog otkaza treneru koji je samo dan ranije dobio podršku predsjednika Jasmina Huljaja.

  • +10
Hrvatski Telekom Prva liga, 06. kolo, NK Slaven Belupo - HNK Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL