FIFA_SP_2018.svg

sad ili nikad

Riječi Ivana Klasnića snažno će odjeknuti u Hrvatskoj: Zar je zaista kucnuo čas?

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 11.07.2018 15:03
  • Objavljeno 11.07.2018 u 15:03
Bionic
Reading

Ivan Klasnić vjeruje da Hrvatska nikad neće imati bolju priliku osvojiti Svjetsko prvenstvo, nakon što su velike reprezentacije poput Njemačke, Brazila ili Španjolske već ispale s turnira...

Naš bivši reprezentativac koji je zabio pogodak u zadnjim minutama one famozne utakmice protiv Turske na Euru 2008. godine svašta je proživio nakon toga, uključujući i tri transplatacije bubrega, no posljednja transplatacija prošle godine bila je uspješna pa se mogao vratiti normalnom životu.

Tijekom ovog Svjetskog prvenstva Klasnić je traženi sugovornik njemačkih medija, a za televiziju Sport 1 priznao je da je iznimno zadovoljan uspjehom svoje bivše momčadi.

'Senzacionalno je da je mala zemlja poput Hrvatske ušla u polufinale Svjetskog prvenstva. Svaka im čast, to nitko nije očekivao, iako smo gledali jednim okom prema naprijed nakon tri pobjede u skupini,' izjavio je Ivan Klasnić pa znakovito dodao:

'Ako ove godine ne osvojimo titulu, nećemo nikad!'

Umirovljeni nogometaš koji je najbolje igračke dane proveo u Werderu smatra da Hrvatskoj ide na ruku što su favoriti poput Njemačke, Brazila ili Španjolske već ispali, hvali igru Dalićeve momčadi u grupnoj fazi, a Englezima poručuje:

'Njihovi navijači već pjevaju o trofeju koji dolazi kući, ali utakmica nije dobivena. Mogli bi na kraju pjevati 'mi idemo kući'. Engleska igra dobar nogomet, ali Hrvatsku ne smije podcijeniti.'

  • +38
SP u nogometu, četvrtfinale: Rusija - Hrvatska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL