FIFA_SP_2018.svg

velika prilika

Utakmica života: Rebić bi nakon Engleske mogao postati jako bogat čovjek!

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 11.07.2018 14:14
  • Objavljeno 11.07.2018 u 14:11
Bionic
Reading

Ante Rebić bit će pod posebnim povećalom ove srijede u Moskvi u dvoboju Hrvatske i Engleske, s obzirom da ga prate najbogatiji klubovi Premiershipa i žele u svojim redovima...

Naš 24-godišnji napadač oživio je karijeru pod Nikom Kovačom u Eintrachtu, a prvi je put za njega cijeli svijet čuo kad je potkraj svibnja u finalu njemačkog Kupa s dva krasna pogotka uništio minhenski Bayern.

  • +3
Finale njemačkog Kupa: Eintracht - Bayern Izvor: Pixsell / Autor: Soeren Stache/DPA/PIXSELL

Ništa lošije Ante Rebić ne igra ni u dresu hrvatske reprezentacije na SP-u pa mu je cijena na nogometnom tržištu drastično skočila, a klub iz Frankfurta ga nema namjere prodati za manje od 40 milijuna eura, što bi bio i hrvatski rekord kad je u pitanju odšteta za jednog igrača.

'Drago nam je zbog Rebića i njegovog nastupa u Rusiji. Mi s njim planiramo i sljedeću sezonu, no puno se toga još može dogoditi. S najbogatijima se jednostavno ne može ekonomski nositi,' priznao je sportski direktor Fredi Bobic.

Iz Engleske dolaze informacije da Antu u svojim redovima žele Manchester United, Arsenal, Liverpool i Tottenham, sve od reda izuzetno bogati i moćni klubovi.

Baš zbog toga polufinale u Moskvi bit će strašno bitno za Rebića koji ako zagorča život Gordom Albionu definitivno može računati na višemilijunski ugovor za sljedeću sezonu, što bi ga učinilo iznimno bogatim čovjekom i osiguralo njegovoj obitelji sigurnu budućnost. Vrat koji ga zadnjih dana muči ne bi ga smio u tome omesti pa makar i s klupe ušao riješiti utakmicu...