dobar posao juventusa

Real prodao Cristiana Ronalda za samo 105 milijuna eura: Sada je i službeno!

10.07.2018 u 18:15

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo karijeru nastavlja u Juventusu ovog ljeta, potvrđeno je ovog utorka u Madridu, a Real će dobiti odštetu od samo 105 milijuna eura...

Sjajni 33-godišnji krilni napadač pomalo iznenađujuće karijeru nastavlja u Seriji A, a ne u dresu PSG-a ili Manchester Uniteda. Uspio je Juventus napraviti kako talijanski mediji kažu 'posao stoljeća' i nakon više od desetljeća u klub dovesti jednu od najvećih zvijezda nogometa.

  • +9
Cristiano Ronaldo - zvijezda Real Madrida i portugalske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ovo utorka i službeno je potvrđeno kako će Cristiano Ronaldo napustiti nakon devet sezona Real s kojim je osvojio Ligu prvaka čak četiri puta. Madridskom klubu pripast će odšteta od samo 105 milijuna, više nego duplo manje nego što je PSG platio za doduše puno mlađeg 26-godišnjeg Neymara.

'Prihvatili smo želju Cristiana Ronalda i dogovorili transfer s Juventusom,' priznao je Real u svojoj službenoj objavi i naglasio da je ostao bez svog najboljeg strijelca u povijesti (zabio je 451 gol).

'Došlo je vrijeme da okrenem novu stranicu u životu i zato sam tražio od kluba da prihvati ovu ponudu. U ovom gradu vjerojatno sam proveo najbolje godine svog života,' izjavio je pak Cristiano.

Podsjetimo, nakon lisabonskog Sportinga, Manchester Uniteda i Real Madrida, bit će to četvrti izazov u seniorskoj karijeri Ronalda koji se nada da će i s trećim različitim klubom uspjeti osvojiti Ligu prvaka...