PODIGNUTA LETVICA

Real povisio ponudu za Modrića na 42 milijuna eura

27.07.2012 u 21:21

Bionic
Reading

Saga o Luki Modriću i njegovom eventualnom transferu iz Tottenhama u madridski Real u petak je dobila novu dimenziju. Naime, čelnici 'kraljevskog kluba' odlučili su povisiti ponudu za hrvatskog reprezentativca

Interes Real Madrida za Luku Modrića ne jenjava. Nakon što su dugo vremena nudili Tottenhamu 35 milijuna eura za Modrića te su ih 'spursi' svaki puta odbili i traže minimalno 45 milijuna, sada je čelnik Reala Perez odlučio podebljati ponudu, te nudi 42 milijuna eura, no ni cent više, donosi američki ESPN.

'Real Madrid će povisiti ponudu za Modrića zato što je shvatio da Tottenham nije zainteresiran za zamjenu igrača. Naime, trener Andre Villas-Boas ne želi Sahina. Real će ponuditi 42milijuna eura, no nije spreman platiti 45 milijuna jer smatra da Modrić ne vrijedi tolike novce. Ukoliko predsjednik Tottenhama Daniel Levy bude inzistirao na traženju 45 milijuna eura, onda će se ovi pregovori odužiti, te je jedina šansa da se čelnik 'spursa' predomisli u posljednji čas', citira ESPN svoj izvor.