TO NIJE BIO RUKOMET

Reakcije aktera poslije utakmice kakvu na SP-u nitko ne želi gledati

11.01.2019 u 09:15

Bionic
Reading

Danska je prvog dana 26. Svjetskog rukometnog prvenstva demolirala Čile 39:16, a evo kako su akteri s obje strane vidjeli tu utakmicu

Bila je to jedna od onih utakmica u kojima se pobjednik znao i prije nego što su suci dali znak za početak, ali ipak teško da je netko mogao očekivati rezultat 22:4 u prvih 30 minuta. Utakmica koja nije mogla privući rukometne fanove, osim ako niste Danac ili Čileanac, jer koga zanima događaj u kojem nema ni trunke neizvjesnosti.

Naravno, Dance to nije nimalo briga, oni imaju svoj cilj – prvo svjetsko zlato u svojoj povijesti.

'Bilo je to za nas odlično otvaranje. Stajali smo dobro u obrani te zabili dosta golova iz kontri. Sve u svemu, dobra utakmica, a zaista je bio predivan osjećaj igrati pred takvom publikom. Uvijek je lijepo pobijediti, a još ljepše uvjerljivo pobijediti', izavio je danski rukometaš Mads Mensah.

  • +3
EP u rukometu, borba za treće mjesto: Francuska - Danska Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

A što kažu u Čileu? Oni su u drugih 30 minuta popravili dojam, ali u njihovoj svlačionici ostaje gorčina zbog prvog poluvremena.

'Za nas su to bile dvije utakmice. U prvom dijelu smo igrali zaista jako loše i ne znam razlog što se dogodilo. Prvo poluvrijeme nije bilo čileanski rukomet. Drugi dio bio je bolji, izgubili smo samo s pet razlike', izjavio je Victor Donoso.

No u nastavku prvenstva vidjet ćemo koji je pravi Čile, onaj iz prvog ili onaj iz drugog dijela...