PROGOVORIO O INCIDENTU

Rakitić moli za oprost: Žao mi je, ne želim nikome ništa loše!

06.04.2017 u 08:53

Bionic
Reading

Nakon pobjede protiv Seville Ivan Rakitić osvrnuo se na svoj incident u prethodnoj utakmici protiv Granade, uvrede upućene Andreasu Pereiri. Ispričao se i naglasio da se to dogodilo u afektu...

Podsjetimo, naš 29-godišnji veznjak na glasu je u Španjolskoj kao pravi sportaš, no tu je sliku pokvario incident u nedjelju, kada su kamere ulovile kako govori Andreasu Pereiri da je 'kur**n sin' i neka se gubi u drugu ligu.

Iako je dio sportske javnosti stao na stranu Rakitića, a dnevnik Marca zaključio da je njegovu reakciju isprovocirao Granadin Brazilac, Ivan se ipak odlučio svima ispričati.

'Izgubio sam živce. Takve stvari se događaju na terenu i ispričavam se. Nisam htio nikog uvrijediti i ako jesam, žao mi je. U Granadi imam puno poznanika i ne želim nikome ništa loše', izjavio je hrvatski reprezentativac nakon utakmice ove srijede protiv Seville.

Španjolski mediji taj su incident već bili i pomalo zaboravili, a Rakitićev nastup protiv bivšeg kluba ove srijede dobio je vrlo pozitivne kritike.

'Pretrčao je više i bio u kontaktu s loptom češće nego ijednom ove sezone. Ne pamti se tako dobra fizička sprema Rakitića ove sezone', zaključuje dnevnik Sport.