AMBICIJE DO NEBA

R. Carlos: U Anži smo htjeli dovesti Messija

03.11.2011 u 19:15

Bionic
Reading

Nogometni veteran Roberto Carlos svoju plaču zarađuje u ruskom Anžiju na čijem čelu je bogati vlasnik Sulejman Kerimov koji ne štedi novca da u Mahačkalu dovede neko zvučno pojačanje. Zadnji kapitalac koji je došao bio je Samuel Eto'o, a Roberto Carlos tvrdi kako je Anži ljetos htio dovesti i Lea Messija

U velikom razgovoru za CNN Roberto Carlos je otkrio kako je gazda Anžija htio dovesti Lea Messija, zajedno s Neymarom. Na pitanje novinara nije li ludost uopće pokušati dovesti Messija iz Barcelone, Brazilac je kazao.

'Istina, ali vi ne znate Sulejmana Kerimova!'

Roberto Carlos se nada kako će se klub pojačati s još ponekom zvijezdom.

'Jedna zvijezda (Eto'o) je ovdje. Nadam se da će ih još doći. Nakon što je doveden Samuel ideja vlasnika kluba je dovesti još nekoliko vrhunskih igrača koji bi bili zajedno pet ili šest godina. Prije nekog vremena pitali su me u klubu za prijedlog koje da se igrače dovede i predložio sam nekoliko vrhunskih igrača. I onda su mi rekli – dovedimo ih. Ja ih ne dovodim u Anži, ja samo dajem svoje prijedloge. Mislim da bi neki od vrhunskih igrača mogli doći već ove zime', kazao je Roberto Carlos.