POZNATO?

Prvo pijan prijetio policajcima, a onda plakao pred novinarima!

17.06.2015 u 22:14

Bionic
Reading

Nogometaš talijanskog prvaka Juventusa i čileanske reprezentacije Arturo Vidal u noći s utorka na srijedu, vozeći pod utjecajem alhokola, skrivio je prometnu nesreću 30 km od Santiaga, u kojoj su lakše ozlijeđene tri osobe

Među njima je bio i Vidal koji je ozlijedio vrat, ali je nakon ukazane pomoći odmah pušten iz bolnice u glavnom čileanskom gradu. Vidal je trenutno u sastavu reprezentacije koja igra na Južnoameričkom prvenstvu, a u prva dva nastupa pred domaćim navijačima postigao je tri pogotka.

Čileanci su u utorak imali slobodan dan, a Vidal ga je proveo u jednoj kockarnici. Pri povratku u reprezentativnu bazu svojim Ferrarijem je oko deset sati navečer po lokalnom vremenu sudjelovao u prometnoj nesreći pod utjecajem alkohola. Čileanska državna televizija prikazala je fotografije Vidalova oštećenog automobila te prenijela izjavu policijskog poručnika Ricarda Gonzaleza:

'Vidal će biti optužen za vožnju pod utjecajem alkohola i izazivanje prometne nesreće u kojoj je bilo ozlijeđenih.'

No nešto kasnije pojavila se i snimka na kojoj se čuje kako Vidal policajcima prijeti:

'Uhapsite me, ali sje... ćete cijeli Čile.'

Gonzalez je dodao da će se Vidal morati pojaviti na sudu. Ali dok čeka poziv pred suca, Vidal je brže-bolje došao pred novinare i u suzama skrušeno priznao:

'Popio sam samo dva pića i krenuo iz kazina. Kao što znate, ugrozio sam život svoje supruge i svih ostalih sudionika u prometu. Jako mi je žao zbog toga. Osramotio sam se. Mogu samo tražiti da mi oprostite.'

Čile je nakon dva kola vodeća momčad skupine A Copa Americe s četiri boda, a moguće Vidalovo neigranje ozbiljno bi utjecalo na izglede reprezentacije da pred domaćim navijačima ostvari značajan rezultat.