indijci slave hrvata

[VIDEO] Proslava i ples Igora Štimca nakon pobjedničkog gola u 82. minuti, izazvao bijes izbornika reprezentacije Nepala

11.10.2021 u 14:51

Bionic
Reading

Indijska nogometna reprezentacija stigla je do prve pobjede u južnoazijskom prvenstvu, a pogodak za 1:0 i slavlje protiv Nepala, zabio je Sunil Chhetri u 82. minuti dvoboja

Nakon dva remija u prve dvije utakmice na turniru koji se igra na Maldivima, treće je kolo Igoru Štimcu i njegovoj Indiji donijelo i prvu pobjedu u južnoazijskom prvenstvu.

Naravno, ta je pobjeda itekako razveselila bivšeg hrvatskog izbornika, a danas prvog čovjeka struke na indijskoj klupi, Igora Štimca. Međutim, kod kuvajtskog trenera na klupi Nepala, Abdullaha Al Mutairija, došlo je do posve suprotne situacije, jer Štimčevu proslavu nazvao je provokacijom.

A kako je Štimac slavio, pogledajte OVDJE.

'Rugao se, to je sramota. Ovo je sport, mora biti poštovanja', naglasio je Al Mutairi.

Štimac mu je brzo odgovorio.

'Ne znam zašto je moja proslava kriva. Mislim da se treba brinuti o sebi i svojoj reprezentaciji. Rekao je da Indija ima 95 posto izgleda za pobjedu u ovoj utakmici. Na taj je način pokazao nepoštovanje prema svojim igračima. Neka razmišlja o svojoj reprezentaciji, a ne o meni'.

U posljednjoj utakmici skupine, u kojoj Štimac s Indijom može i do prvog mjesta, suparnik reprezentaciji bivšeg hrvatskog izbornika bit će reprezentacija domaćina turnira, odnosno Maldiva.

Doduše, Indija ne ovisi samo o sebi, već i o ishodu drugog dvoboja, između Nepala i Bangladeša. No, čak i da ne bude prva, Indija može do naslova, jer nakon zadnje utakmice u skupini, za naslov najbolje južnoazijske momčadi u finalu će igrati prva i druga momčad iz skupine.

U nekakvom raspletu moguće je i da opet snage odmjere Indija i Nepal.

Taj je ogled na rasporedu u subotu 16. listopada.