JADRANSKI DERBI

Prodaja ulaznica za utakmicu godine u MAXtv Prvoj ligi

08.05.2017 u 14:39

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke u utakmici 33. kola MAXtv Prve lige dočekuju Hajduk u subotu 13. svibnja (stadion HNK Rijeka, 17 sati, Arenasport 3)

Iz kluba su zato obavijestili da se ulaznice za jadranski derbi mogu kupiti od ponedjeljka 8. svibnja. Blagajne na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka rade od 15 do 19 sati.

U prodaji su samo ulaznice za istočnu tribinu. Ako već niste osigurali svoje mjesto putem nekoliko kompleta ulaznica koje je klub ponudio, požurite i osigurajte svoje mjesto na tribinama.

Ulaznice za ogled protiv Hajduka mogu se kupiti isključivo na blagajnama, dok prodaja putem weba neće biti dostupna.

'Sada ne smijemo spustiti glave, imamo pet bodova prednosti. Moramo se skupiti i ići utakmicu po utakmicu', rekao je Roman Bezjak za nk-rijeka.hr te se dotaknuo i poraza od Lokomotive.

‘Momčad Lokomotive bila je agresivna, borili su se. Teško smo stvarali čiste prilike iz koji bismo zabili pogodak.'

Lokomotiva-Rijeka 1:0, 32.kolo 2016./17. (sažetak)

Kako i gdje gledati MAXtv Prvu ligu? 

Sve utakmice MAXtv Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Korisnici usluge MAXtv To Go također mogu gledati utakmice na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu (potrebno je aktivirati Sportski plus paket). Prijenosi su dostupni i putem PPV usluge. Više informacija potražite OVDJE.