poziv slovencu

Kek u Crvenoj zvezdi? Evo što o tome kažu u Rijeci

08.05.2017 u 11:36

Bionic
Reading

Brojni su srpski mediji u nedjelju plasirali vijest koja je uzdrmala i temelje Rijeke. Naime slovenski trener momčadi s Rujevice predstavljen je kao trener Crvene zvezde u novoj sezoni

Rijeka je još uvijek prvi favorit za osvajanje povijesnog naslova prvaka, prvog u klupskoj povijesti, no blijeda igra protiv Lokomotive, najava velikog jadranskog derbija protiv zahuktalog Hajduka, pa i gostovanje u Koprivnici kod Slaven Belupa, ali i najava srpskih medija o prelasku Matjaža Keka u Crvenu zvezdu, sasvim sigurno narušavaju harmoniju koja je vladala Rujevicom.

Promptno su reagirali čelnici Rijeke i kazali što misle o najavi transfera.

'Bespredmetno je o tome raspravljati. U potpunosti smo fokusirani na utakmicu s Hajdukom i preostale utakmice do kraja prvenstva', prenosi Novi list.

No još bi bolje bilo da su iz Rijeke objavili izjavu Matjaža Keka, slovenskog stručnjaka, koji je od 2013. godine u Hrvatskoj. Dakle imao je prilike vidjeti i doživjeti kakav je odnos snaga.

Naravno, upitno je i hoće li spominjanje Kekova transfera utjecati i na samog Slovenca odnosno igrače, koji bi sada mogli biti dodatno poljuljani.

A to Rijeci, u trenutku kada joj dolazi rasplet sezone i kada je porazom kod Lokomotive vratila Dinamo u igru, nikako ne treba.