RAT NA STADIONU

Procurili novi detalji o meču koji čeka cijeli svijet

23.02.2016 u 10:48

Bionic
Reading

Brazilski mediji još su se ranije raspisivali o prilično zanimljivom raspletu situacije koji bi trebao dovesti do organizacije meča između Stipe Miočića i Fabricija Werduma

Spomenuta borba bi u ovom scenariju predvodila UFC 198 koji će se održati 14. svibnja, a ovih je dana izvor blizak portalu Sherdog.com potvrdio okršaj koji će se, po svemu sudeći, održati u brazilskoj Curitibi.

Premještanjem Vitora Belforta i Ronalda Souze u sunaslovnu borbu otvorilo se mjesto za okršaj koji bi se najvjerojatnije trebao odviti između Miočića i Werduma. Iako još uvijek nema službene potvrde borbe, osim brazilskih medija, ovih je dana i popularni Sherdog.com dobio informaciju od izvora koji je upoznat s cijelom situacijuom.

Podsjetimo, još je Souzin menadžer ranije potvrdio da se nešto veliko kuha, a donedavno smo bili i bez službene informacije o točnom mjestu održavanja. Iako je postojalo nekoliko opcija, izgleda da su se UFC-ovi čelnici u konačnici odlučili za Arena da Baixada nogometni stadion koji se nalazi u Curitibi.

Bit će ovo prvi posjet najjače MMA promocije gradu koji je dom brazilskih legenda poput Andersona Silve, Mauricija Rue i Wanderleija Silve.