SREĆOM BEZ ŽRTAVA

Procurila snimka najkomičnijeg trenutka u Pjongčangu; nitko nije bio spreman na nešto takvo!

26.02.2018 u 10:44

Bionic
Reading

Zadnjih dana u Pjongčangu hit nisu bili samo sportaši nego i jedna vjeverica koja je zalutala na stazu za vrijeme ženske utrke paralelnog veleslaloma u snowboardu te je to zamalo platila životom

Pokušaj samoubojstva ili se jednostavno simpatični glodavac našao u krivo vrijeme na krivom mjestu? Srećom, centimetri su otišli na stranu vjeverice pa tako nismo imali neobičnu žrtvu u Pjongčangu. A malo je nedostajalo!

Naime, austrijska predstavnica Daniela Ulbing suočila se neočekivanom preprekom te joj se mala vjeverica našla na putu. Ipak, snowboard daska promašila je 'uljeza' pa su svi koji su pratili utrku mogli odahnuti.

  • +4
Austrijska snowboarderica Daniela Ulbing Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naravno taj detalj brzo je osvanuo na društvenim mrežama i postao predmet duhovitih komenatara poput: Zašto nije pričekala svoj red i gdje joj je daska?'

Daniela Ulbing vs vjeverica Izvor: Društvene mreže

Inače, Austrijanka je svoje natjecanje završila u četvrtfinalu gdje je zaustavljena od kasnije pobjednice Ester Ledecke, Čehinje koja je postala jedna od najvećih priča Igara, jer je prva u povijesti osvojila zlata u dva različita sporta (spust u alpskom skijanju).