Rodriguez se raspričao

Poznati španjolski veznjak rekao što zaista misli o Luki Modriću i njegovim igrama za Real, a jedna tajna informacija iz kluba o Hrvatu puno toga otkriva

22.09.2021 u 12:03

Bionic
Reading

Uoči utakmice španjolske La Lige između Real Madrida i Mallorce zanimljivo je bilo čuti mišljenje iskusnog veznjaka Danija Rodrigueza o hrvatskom kapetanu Luki Modriću

Podsjetimo, kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić nedavno je proslavio 36. rođendan, ali usprkos tome još uvijek igra na visokoj razini.

Stoga informacija španjolskih novinara – koji su bliski klubu - kako bi Luka Modrić mogao tijekom ove sezone produžiti ugovor na još godinu dana zapravo nije iznenađenje.

Koliko je Modrić važan, vidjelo se u nekim utakmicama ove sezone, a posebno protiv Valencije, u kojoj je Real stigao do pobjede.

'Real u svojim redovima ima jednog od najboljih igrača svijeta, a to je naravno Luka Modrić. On je za sve nas nešto kao ogledni primjer toga da vidimo kako treba igrati', kazao je 33-godišnji veznjak Mallorce Dani Rodriguez.

'Modrić se, čak i kada je bez lopte, jako puno kreće i radi za momčad. Zaista je čast dijeliti teren s njim. Znate, morate ga dosta gurati na terenu i igrati čvrsto ako želite igrati protiv njega', dodao je Rodriguez te je tim riječima zapravo svima želio dati do znanja kakav je fenomen Modrić.

Stoga ne bi bilo nikako iznenađenje da Real Madrid uskoro objavi kako je Modrić produžio ugovor na još dvije sezone.

  • +5
Real Madrid - Celta Vigo Izvor: Profimedia / Autor: 797/DAVID/CORDONPRESS / / / / / Cordon Press / Profimedia