šok terapija

Potres u redovima PPD Zagreba; nakon poraza od Dinama čelnici kluba uručili su otkaz treneru Ivici Obrvanu

04.11.2022 u 12:15

Bionic
Reading

Ivica Obrvan više nije trener prve ekipe rukometnog kluba PPD Zagreb. Do raskida ugovora došlo je zbog negativnog bodovnog salda u četiri domaće utakmice EHF Lige prvaka u kojima je hrvatski rukometni prvak od mogućih osam osvojio tri boda, a što odudara od ovogodišnjih ciljeva i ambicija kluba...

Nesretni poraz 29:28 od bukureštanskog Dinama u 6. kolu Lige prvaka bio je koban za trenera rukometaša PPD Zagreba Ivicu Obrvana.

'Gospodinu Ivici Obrvanu želimo se zahvaliti na proteklih 18 mjeseci u kojima je s iznimnim profesionalizmom vodio našu prvu ekipu, pritom ostvarujući zacrtane ciljeve. Nažalost, broj osvojenih bodova u četiri domaće utakmice ovogodišnje Lige prvaka nije bio u skladu s klupskim ambicijama, što je u određenoj mjeri poremetilo naše ovosezonske planove te smo u dogovoru s gospodinom Obrvanom shvatili kako je stiglo vrijeme za reakciju s naše strane. Gospodinu Ivici Obrvanu želimo sve najbolje na profesionalnom i privatnom planu te mu se u ime svih naših igrača, osoblja i trenera od srca zahvaljujemo', poručio je direktor rukometnog kluba PPD Zagreb Vedran Šupuković.

Prvu ekipu rukometnog kluba PPD Zagreb do daljnjega će, počevši s prvenstvenim susretom s KTC Križevcima ove subote, voditi pomoćni treneri Tonči Valčić i Denis Špoljarić.

  • +12
Rukometna Liga prvaka: PPD Zagreb - Dinamo Bukurešt Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek