u vinkovicima

Pogledajte kako je Rijeka izbacila Cibaliju iz Kupa; uništio ih je Franjo Ivanović!

05.12.2023 u 15:28

Bionic
Reading

Rijeka je na gostovanju kod drugoligaša Cibalije u Vinkovcima, u osmini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog Kupa, stigla do pobjede 3:1 te se tako plasmana među najboljih osam

Nogometađi Rijeke poprlično lako su se plasirali u četvrtfinale Hrvatskog kupa. Dvostruki strijelac za Rijeku bio je Franjo Ivanović (32, 73), jedan je gol dodao Alen Grgić (84), dok je za domaće precizan bio Karlo Miljanić (75).

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Rijeka je terensku inicijativu u prvom poluvremenu materijalizirala u 32. minuti, Petrović je ubacio u kazneni prostor gdje je Hodža smirio loptu za udarac Ivanovića koji je pogodio mrežu preciznim udarcem sa 15-ak metara.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

>> SVE GOLOVE POGLEDAJTE OVDJE

Kada je Ivanović svojim drugim glom na utakmici u 73. minuti povisio na 2-0 činilo se kako je priči kraj. Nakon ubacianja iz auta stvorila se gužva pred domaćim vratima, prvi pokušaj Ivanovića i udarac Jankovića su blokirani, ali lopta se odbila ponovno na nogu Ivanoviću koji je s va metra zatresao mrežu.

No, samo dvije minute potom Cibalia se vratila na pogodak zaostatka. Vratar Rijeke Zlomislić kratko je odbio slobodni udarac izveden iskosa, a najbrže je na odbijanac reagirao Miljanić i smanjio na 2-1.

Ipak, potpunog povratka Cibalije nije bilo, u 84. minuti obrana domaćih nije dobro reagirala na jednu dugu loptu, samo kratko odbila na udarac Grgića koji je iskoristio priliku za pogodak za konačnih 3-1.

VIDEO SAŽETAK pogledajte u prilogu:

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAXSport

Još ranije su plasman u četvrtfinale izborili Hajduk, Rudeš, Osijek, Dinamo, Gorica i Lokomotiva, dok će posljednji četvrtfinalist biti poznat nakon dvoboja Varaždina i Istre 1961 koji je na programu od 16 sati.

Ždrijeb četvrtfinalnih parova održat će se 11. prosinca.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati