za svaku osudu

Sramotna odluka Manchester Uniteda; nevjerojatno na što je spao velikan s Old Trafforda

05.12.2023 u 15:07

Bionic
Reading

Uznemirujuće i jednostavno nevjerojatne vijesti stižu s Old Trafforda. Naime, Manchester United je četvorici poznatih novinara zabranio dolazak na današnju konferenciju za medije trenera Erika ten Haga

Na Old Traffordu su teško prihvatili kritike medija nakon serije loših rezultata pa su se čelnici 'crvenih vragova' odlučili na nevjerojatan potez te su nekim predstavnicima medija zabranili dolazak na konferenciju za medije uoči sutrašnjeg derbija s Chelseajem!

Tako su 'vrata poljubili' Kaveh Solhekol (Sky Sports), Samuel Luckhurst (Manchester Evening News), David McDonnell (Mirror) i Rob Dawson (ESPN).

Glasnogovornik Manchester Uniteda objasnio je da je zabrana nametnuta zbog određenih tekstova u kojima se tvrdilo kako je trener Erik ten Hag 'na tankom ledu' jer gubi povjerenje pojedinih igrača zbog svoje 'nerazumljive' taktike i upitnih metoda rada.

'Poduzeli smo mjeru protiv nekoliko novinarskih kuća. Ne zato što objavljuju priče koje se nama ne sviđaju, nego zato što to rade bez da prije toga nas kontaktiraju i tako nam daju priliku da komentiramo, osporavamo ili kontekstualiziramo to. Vjerujemo da ovako branimo važno načelo te da će to dovesti do reseta u načinu na koji zajedno radimo', objavili su iz kluba.

  • +15
Galatasaray - Manchester United, Liga prvaka, 29.11.2023. Izvor: EPA / Autor: ERDEM SAHIN

United je ove sezone izgubio deset utakmica, a u engleskom prvenstvu nakon 14 odigranih kola ima osam pobjeda i šest poraza te je s 24 osvojena boda na sedmom mjestu.

No, u klubu kao da još nisu shvatili da na terenu ne igraju predstavnici medija, pa su se prvo odlučili obračunati baš s njima umjesto da krivce za loše rezultate potraže u svojim redovima.

Kako će sve završiti? Puno toga će biti jasnije već sutra navečer, nakon što 'crveni vragovi' odigraju derbi s Chelseajem koji počinje od 21.15 sati. Poraz bi za neke, prije svih se tu misli na trenera Erika ten Haga, mogao biti koban...

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati

Standings provided by Sofascore