POTRAGA SE NASTAVLJA

Pobuna u Realu: Ne žele ugostiti Katalonce i Baske

07.03.2015 u 13:56

Bionic
Reading

Real Madrid odavno je ispao iz konkurencije u španjolskom Kupu kralja i u slavnom su klubu to natjecanje za ovu sezonu - prekrižili

Još u osmini finala madridski Atletico je nastavio terorizirati (u šest ovosezonskih ogleda su neporaženi...) Real te branitelje naslova izbacio izbacio iz natjecanja, da bi Mandžukić i suigrači na idućoj stepenici ispali od Rakitićeve Barcelone. U nastavku natjecanja Barca je lakoćom svladala Villarreal i ušla u finale, a tamo ju čeka Athletic Bilbao.

Najpopularniji sportski kolektivi Katalonije i Baskije ujedno su i dva najuspješnija kluba u povijesti Kupa kralja, a čelnicima španjolskog saveza finale 30. svibnja najlogičnijim se činilo smjestiti na Realov Santiago Bernabeu.

Ipak, najupućeniji mediji u stanje u Realu, madridski AS i Marca, pišu kako u klubu nemaju namjeru ugostiti ogled rivala, te kako će ponudu saveza odbiti uz obrazloženje da će se druga momčad Reala tih dana možda boriti za ulazak u drugu španjolsku ligu.

Iz španjolskog saveza su objavili kako će mjesto odigravanja finala objaviti do 25. ožujka a nakon ovih informacija najizgledniji kandidat je Valencijina Mestalla.

Lani je u finalu Real svladao Barcu...