totalni raspad

Panika u Manchester Unitedu; 'crvenim vragovima' na Parku prinčeva prijeti prava katastrofa

05.03.2019 u 11:53

Bionic
Reading

Trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer našao se u velikim problemima uoči sutrašnje uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka u kojoj 'ceveni vragovi' gostuju kod PSG-a. Ima United zaostatak od 2:0 iz prve utakmice, no sada je momčad s Old Trafforda snašla još i veća nesreća...

Što bi na prvi pogled pomislili kad vidite ovaj popis igrača - Paul Pogba, Alex Sanchez, Juan Mata, Nemanja Matić, Anthony Martial, Antonio Valencia, Matteo Darmian, Phil Jones, Ander Herrera, Jesse Lingard? OK, nedostaje golman, ali...

Ovo je konačna lista nogometaša Manchester Uniteda koji zbog ozljeda ili kartona neće biti na raspolaganju za uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka koju 'crveni vragovi' igraju u srijedu na Parku prinčeva protiv PSG-a! I da, bez njih će momčad s Old Trafforda loviti dva gola zaostatka jer je u prvom susretu PSG u Manchesteru slavio 2:0.

Reklo bi se - nemoguća misija za Ole Gunnara Solskjaera i nogometaše koji su mu ostali na raspolaganju. A to je jako malo ili gotovo ništa. Pogotovo za ovakvu utakmicu. Protiv PSG-a će morati bez kompletne standardne vezne linije koju čine Herrera, Pogba, Mata i Matić pa engleski mediji već najavljuju potencijalnu rezultatsku katastrofu 'druge momčadi Uniteda'.

No, Solskjaer se ne namjerava predati samo tako, otkrio je i dio plana kako će napasti PSG.

'Neću kukati, situacija je takva kakva je i učinit ćemo najbolje što možemo u ovom trenutku. Kao prvo, izaći ćemo na teren i uživati u utakmici. Znamo da je teško ovdje doći i odigrati dobro kako je PSG odigrao na Old Traffordu, tako da je ovo veliki izazov za moje igrače koji će istrčati na teren. Ovo im je prilika, neka pokažu što mogu. Oni znaju da su dio posebnog kluba koji je sposoban za takve preokrete. Nećemo otići tamo i predati se...', kazao je Solskjaer i optimistično nastavio:

  • +3
Liga prvaka, osmina finala: ManUtd - PSG Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Radije bih da pobijedimo 4:2 nego 2:0. Morat ćemo odigrati dobro prvo poluvrijeme. Ako uspijemo povesti 1:0 u prvom poluvremenu, onda je sve moguće u nastavku. Vjerujem da možemo otići tamo, zabiti gol i napraviti pravi kaos u posljednjih 15 ili 20 minuta utakmice', zaključio je Norvežanin.

Nažalost, realnost je potpuno drugačija pa tako sve vodeće kladionice predviđaju laku pobjedu PSG-a bez obzira na to što u momčadi neće biti Neymara i Cavanija. Koeficijent na to da će Parižani izboriti plasman u četvrtfinale LP-a je mizernih 1.02, a da će isto učiniti United fantastičnih - 14!