neočekivani rasplet

Mauro Icardi pokajnički se obratio suigračima; evo kako je završio njegov susret s Ivanom Perišićem

05.03.2019 u 10:12

Bionic
Reading

Punih mjesec dana traje kriza u svlačionici Intera. Trenutno suspendirani kapetan i prvi strijelac momčadi Mauro Icardi zaratio je sa svima, a zbog izjava njegove žene i menadžerice Wande Nare posebno je zakrvio s hrvatskim reprezentativcem Ivanom Perišićem. No, čini se kako se bahati Argentinac ipak primirio i odlučio zatražiti oprost

Talijanski mediji navode kako se Mauro Icardi (26) u ponedjeljak navečer pojavio u klupskim prostorijama gdje je održan sastanak na kojemu su bili svi igrači prve momčadi Intera te trener Luciano Spalletti. Argentinac se pokajnički pojavio pred suigračima te se ispričao za sve što se događalo proteklih mjesec dana.

Naime, kapetan i prvi strijelac 'nerazzurra' izbačen je iz momčadi nakon što je odbio potpisati novi ugovor, a potom je uslijedio pravi medijski rat u kojemu je prednjačila njegova žena i menadžerica Wanda Nara.

U jednom se trenutku cijeli sukob prenio i u svlačionicu, a u centru sukoba našao se Ivan Perišić (30). Hrvatskog je reprezentativca Wanda Nara javno prozvala u kontekstu želje da hrvatski reprezentativac u zimskom prijelaznom roku potpiše za londonski Arsenal.

Perišić je zbog toga bio bijesan da je ljutito uletio u svlačionicu i doslovno urlao na Icardija.

'Reci svojoj ženi da više nikad ne priča o meni na televiziji, je li ti jasno?', navodno je Perišić pred većinom suigrača kazao Icardiju. Sukob Icardija i Perišića na tome je i ostao, a Argentinac je samo nastavio bojkot svih u klubu. No, na kraju se suspendirani kapetan ipak prizvao pameti i odlučio sazvati pokajnički sastanak sa suigračima i trenerom.

  • +7
Ivan Perišić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Talijanski mediji donose kako je Icardi treneru Spallettiju kazao da još uvijek nije spreman započeti s treninzima jer i dalje osjeća bolove u koljenu. No, navode i to kako se Icardi posebno sastao s Ivanom Perišićem.

Dva ponajbolja Interova igrača navodno su u četiri oka riješila sve probleme te među njima više nema 'zle krvi'. Dobra je to vijest za Inter, ali Icardijeva sudbina i dalje je neizvjesna jer direktor Giuseppe Marotta i predsjednik Steven Zhang odbijaju sastanak s bahatom zvijezdom.

Tako Icardi i dalje ostaje izvan momčadi, barem što se klupskih čelnika tiče. Odlučili su ga ostaviti na hlađenju još najmanje dva tjedna, do reprezentativne stanke. Do tada bi se obje strane ipak trebale sastati te odlučiti što i kako dalje... Realno, na najvećem je gubitku momčad jer bez kapetana i najboljeg strijelca Inter čekaju dvije utakmice osmine finale Europske lige protiv Eintrachta, a što je još  i važnije 17. ožujka igraju veliki gradski derbi s Milanom.