BOLI GLAVA

Ovo zvuči nestvarno; Sergio Ramos dobio ponudu koju neće moći odbiti

31.03.2023 u 08:43

Bionic
Reading

Slavnom španjolskom nogometašu, Realovoj legendi, 37-godišnjem Sergiju Ramosu, ovog ljeta istječe ugovor s PSG-om. Mnogi se pitaju gdje će nastaviti karijeru, ali španjolski mediji navode kako je na njegovu adresu stigla nevjerojatna ponuda

Prema pisanju španjolskog AS-a, Sergio Ramos mogao bi se sljedeće sezone zaigrati u Saudijskoj Arabiji. Ali ne uz Cristiana Ronalda u Al Nassru, kako se pisalo proteklih tjedana.

Naime, ranije su se spominjale kombinacije prema kojima bi Ronaldo i Ramos ponovno bili suigrači, ali AS sada piše kako je za stopera PSG-a zainteresiran Al-Hilal, klub koji se trenutno nalazi na četvrtom mjestu.

Prva ponuda Ramosu bila je ugovor na dvije godine i 30 milijuna eura po sezoni. U neto iznosu. No, sada mu Al-Hilal navodno nudi plaću od 50 milijuna eura godišnje.

Španjolci u tekstu podsjećaju da Saudijska Arabija želi dovesti brojne nogometne zvijezde kako bi postala vidljivija na nogometnoj karti uoči izbora zemlje domaćina Svjetskog prvenstva 2030. godine.

Ramos je ugovorom vezan uz PSG do ljeta ove godine, a klub mu još uvijek nije ponudio produženje ugovora. S time da se već prvih mjeseci nakon njegova dolaska u Pariz pisalo kako bi Ramos vrlo brzo mogao napustiti klub.

Ipak, nakon oporavka, Ramos je postao konstanta u početnoj postavi pariške momčadi. U ovoj sezoni od 28 prvenstvenih utakmica, igrao je u njih 24, s time da je u 22 kretao od prve minute.

  • +9
Sergio Ramos - nogometaš PSG-a Izvor: Profimedia / Autor: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia