SRAM GA MOŽE BITI

[VIDEO] Cristianu Ronaldu nije bilo dovoljno što je uhvaćen u prevari, već se unio i sucu u lice

27.03.2023 u 11:13

Bionic
Reading

Portugalska nogometna reprezentacija s uvjerljivih 6:0 pobijedila je u gostima reprezentaciju Luksemburga i na fantastičan način otvorila kvalifikacije za Euro 2024. Cristiano Ronaldo opet je bio odličan i zabio dva gola, ali na nesportski je način htio prevariti suca i protivnika

Portugal je u dvije uvodne utakmice kvalifikacija zabio čak deset golova, protiv Lihtenštajna četiri te protiv Luksemburga šest.

Posebno je briljirao Ronaldo koji je pokazao da je put motiva stigao na okupljanje reprezentacije jer želi dokazati da još uvijek ima dosta toga ponuditi na terenu. I još u prvom poluvremenu zabio je dva gola.

Ronaldo je na terenu bio do 65. minute, a u 57. minuti bacio je mrlju na svoj nastup. Zbog sramotnog simuliranja postao je glavna tema na društvenim mrežama, ali što je najvažnije na tu njegovu glumu nije nasjeo rumunjski sudac Petrescu.

Ronaldo je trčao prema suparničkom golu, a onda ga je na koji metar izvan 16-erca dostigao Maxime Chanot. Međutim, Ronaldo je pao kao pokošen, ali sudac je samo odmahnuo rukom, ali i izvadio žuti karton.

No, slavni Portugalac nije se mogao pomiriti s tom odlukom i sucu se unio u lice objašnjavajući mu da je prekršaja bilo. Iako ga snimka posve demantira. Nažalost, nije mu prvi put u karijeri da to radi.

Nevjerojatno simuliranje Ronalda u okršaju protiv Luksemburga pogledajte OVDJE.