sjedio u prvom redu

Ovaj klinac iz Irske bio je jednako hrabar i lud kao i Conor McGregor

29.08.2017 u 07:01

Bionic
Reading

Još će se danima govoriti o boksačkom spektaklu koji su proteklog vikenda u Las Vegasu priuštili gledateljima Amerikanac Floyd Mayweather i Irac Conor McGregor

U dugo očekivanom boksačkom meču boksača Floyda Mayweathera i UFC-ova prvaka Conora McGregora pobjedu je odnio Mayweather. On je tehničkim nokautom u desetoj rundi pobijedio srčanog Irca, prvaka u slobodnim borbama, te pokazao da je ipak neprikosnoven u boksačkim ringovima.

  • +24
Floyd Mayweather Jr. - Conor McGregor Izvor: Reuters / Autor: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

Naravno, to je najvažnija vijest s nedavnog boksačkog spektakla u Las Vegasu, a o kojem će se još dugo govoriti.

Posebno među onima koji su imali prilike uživo gledati taj dvoboj. Naravno, da je dvorana mogla primiti i više gledatelja, sigurni smo da bi bila puna do posljednjeg mjesta. Jer Ircima je borba njihova junaka ipak poseban doživljaj i zato su u Las Vegas pohrlili mnogi koji su se nadali da će kupiti ulaznice. Pa čak i na crno.

>> McGregor: Šteta što nije pustio da me nokautira kao čovjeka

Doduše, takvih je ulaznica bilo malo, a cijena je išla u nebesa, pa je za 19-godišnjeg Briana Gracea ostao tek jedan način za ulazak. Malo hrabrosti, malo snalažljivosti. Jer njegova su dva prijatelja imala ulaznicu i nije htio ostati izvan T-Mobile Arene.

>> Pogledajte u kakvom je stanju i s čime McGregor došao pred novinare

Prvo je morao ući u dvoranu, odnosno proći dvije sigurnosne kontrole. Detektor metala, a potom i policijske pse tragače. U tome je uspio i tada je uočio obitelj irskog borca.

>> Mayweather nije ostao dužan McGregoru te mu poručio...

'Kada sam prošao ovu kontrolu, uočio sam Conorovu obitelj. Istina, ne onu najbližu, već njegove daljnje rođake. Bilo ih je dosta, pa sam se uvukao među njih. Naravno, jednog novog 'člana' obitelji nitko nije uočio. Bio sam fino odjeven, pa sam tako s njima ušao u dvoranu. To uopće nije bio problem', objasnio je Brian Grace.

Dakle u tom trenutku već je bio unutra, ali je pitanje kako se našao u prvom redu, u kojem se mjesto plaćalo 80.000 američkih dolara?

  • +2
Conor McGregor došao je na presicu s čašom u ruci Izvor: Reuters / Autor: STEVE MARCUS

'Malo sam se motao, a onda sam uočio da su nekakve ljestve polegnute i da drže vrata. Jednostavno sam ih odmaknuo, vrata su se otvorila i prošao sam bez ikakve sigurnosne provjere. Tada sam ugledao svoja dva prijatelja. I jedino nam je preostalo pričekati i vidjeti koja će mjesta ostati prazna. Eto, imali smo sreću i bila su to mjesta u prvom redu.'

I ako ste mislili da je njihova avantura tu bila gotova, prevarili ste se.

'Svi smo uspjeli proći u backstage pa smo upoznali Gerarda Butlera i Wesleyja Snipesa, ali nismo se upoznali s Conorom. Potom smo otišli u klub Encore Beach, u kojem je on boravio, jer smo za njega imali ulaznicu, no McGregor je bio u privatnom bazenu', dodao je Brian Grace i zaključio priču kojom će sigurno zadiviti sve. Pa i svoje unuke.