SUPERKUP U CARDIFFU

Ova izjava je dokaz koliko legendarni Roberto Carlos cijeni Hrvata!

11.08.2014 u 13:10

Bionic
Reading

Legendarni brazilski nogometaš Roberto Carlos smatra kako će Sevilla teško nadoknaditi odlazak hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića koji je ovoga ljeta preselio u Barcelonu

Prve pripremne utakmice Rakitića u dresu Barcelone pokazale su u kakvoj je formi naš nogometaš pa je stoga razumljivo kako u Sevilli s pravom tuguju...

'Sevilla ima dobru ekipu, no odlazak kapetana Rakitića teško je nadoknaditi. Sevilla uvijek igra lijep nogomet, što je potvrdila prošle sezone osvojivši Europsku ligu', kazao je 41-godišnji Carlos koji je ovom izjavom dokazao koliko cijeni Hrvata koji je 'zaludio' Sevillu.

Andalužane u utorak u Cardiffu očekuje europski Superkup i ogled protiv europskog prvaka Real Madrida. Za sjajnog Brazilca Carlosa, koji je svojom ljevicom izluđivao protivničke vratare, nema dvojbe oko pitanja pobjednika.

'Real je favorit i sve osim pobjede 'kraljevskog kluba' bilo bi čudo', kazao je Brazilac koji je za Real igrao 11 godina sakupivši 512 nastupa i 66 golova. U Realu je osvojio tri Lige prvaka i četiri španjolska prvenstva.