obrana naslova prvaka

Otkriven plan UFC-a za Miočića; Stipe bi se trebao boriti dva puta u nepunih šest mjeseci, a zna se i kada bi trebala biti prva borba

25.12.2020 u 10:36

Bionic
Reading

UFC želi da se Stipe Miočić u ožujku bori s Francisom Ngannouom, a onda da se pobjednik te borbe okuša u ringu s Jonom Jonesom već idućeg ljeta

Svi jedva čekaju novu borbu Stipe Miočića, a sada je najpoznatiji MMA novinar na svijetu Ariel Helwani otkrio kako bi se borac hrvatskih korijena mogao dva puta u manje od pola godine. Želja UFC-a je da se Stipe najprije bori s Francisom Ngannouom, a onda da se pobjednik te borbe bori s Jonom Jonesom za naslov prvaka.

'Jones je u UFC-u više od 10 godina. Pričali smo prije tejdan dana i spreman je za povratak. Glava mu je na pravom mjestu i potpuno je fokusiran', zaintrigirao je izjavom Dana White prije nekoliko dana.

Te njegove riječi je komentirao Helwani koji je otkrio i plan UFC-a za Miočića.

'UFC želi da Miočić brani naslov teškaškog prvaka protiv Francisa Ngannoua u ožujku. To još nije dogovoreno, ali to je ono što žele. U savršenom svijetu, UFC bi htio da se pobjednik tog meča bori protiv Jonesa i to već na ljeto', otkrio je Helwani koji se pozvao na povjerljive izvore.

Tako bi Miočić, pod uvjetom da pobijedi Ngannoua, mogao u nepunih šest mjeseci dva puta braniti naslov prvaka.