ZA PORTUGALCA SASVIM NORMALNO

Opet se priča o Cristianu Ronaldu; Modrića i ostalo društvo iz Reala to više ne može iznenaditi!

18.04.2018 u 12:14

Bionic
Reading

Uoči domaće prvenstvene utakmice s Athletic Bilbaom (srijeda, 21.30 sati) Cristiano Ronaldo je u fenomenalnoj golgeterskoj formi koju pokazuje i na treningu s kojeg dolazi snimka njegovog sjajnog pogotka

Danas živimo u dobu kada nam malo toga može promaknuti. Zahvaljujući blagodatima tehnologije dostupne su nam utakmice diljem svijeta, ali i zanimljivi trenuci koji se događaju na treninzima.

Real Madrid je jedan od klubova koji veliku pozornost posvećuje navijačima s kojima komunicira preko društvenih mreža te ih svako malo razveseli sa zanimljivim video uratkom.

Ovoga puta u glavnoj ulozi je najveća zvijezda 'kraljeva' Ronaldo. Portugalac je drugi strijelac španjolskog prvenstva i uvjerljivo najbolji topnik Lige prvaka, ali on i na treningu trese mreže. I to na kakav način. Snimka pokazuje kako su Realovi nogometaši igrali na mali gol, a Ronaldo je jedan ubačaj smjestio u mrežu škaricama.

⚽️🔥 @Cristiano is on fire! #RMCity | #HalaMadrid

Objavu dijeli Real Madrid C.F. 🏆 (@realmadrid)

Da Portugalac tako ne zabija samo na treninzima potvrdio je i u prvoj četvrtfinalnoj utakmici sa Juvetusom u Torinu kada je postigao pogodak na još bolji način,a a tada su mu čak zapljeskali i navijači 'stare dame'.

  • +9
Cristiano Ronaldo - zvijezda Real Madrida i portugalske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.