NEOČEKIVANA 'KONTRA' PSG-A

Raspada se šampionski vezni red Reala? Ovo je transfer koji bi ozbiljno uzdrmao Madrid!

18.04.2018 u 06:57

Bionic
Reading

Real Madrid je u lovu na velike zvijezde, ali isto tako mora pripaziti i na vlastite igrače, jer su drugi velikani odlučili uzvratiti udarac tako što su krenuli po nogometaše 'kraljevskog kluba'

Aktualni europski i španjolski prvak pokazao je zanimanje za Neymara i Kyliana Mbappea iz PSG-a, Paula Pogbu iz Manchester Uniteda, spominjao se kao mogući kupac Mohameda Salaha iz Liverpoola, Harryja Kanea iz Tottenhama... Uglavnom 'kraljevi' najavljuju aktivan ljetni prijelazni rok i nova lica u svlačionici na Santiago Bernabeu.

No, postoji opasnost i da Real ostane bez nekoliko ključnih igrača. Već odavno se piše kako na kraju sezone prema Engleskoj sigurno odlaze Gareth Bale i Luka Modrić, da su bogati premijerligaški klubovi zagrizli za Isca... Ali to nije sve! Odjednom se u 'otočkim' medijima pojavila informacija kako je i PSG krenuo u protuofenzivu, dosta mu je da se Real stalno mota oko njegovih igrača pa je on sada zavirio u dvorište 'kraljeva'.

  • +7
Brazilski nogometaš Casemiro Izvor: Profimedia / Autor: N. N. / Profimedia

Parižani su dolaskom Neymara i Mbappea, uz druge sjajne nogometaše, postali neprikosnoveni u Francuskoj, ali muči ih Europa – Liga prvaka im stalno izmiče pa tako i ove sezone. I zato su u PSG-u odlučili pojačati srednji red, a to je najbolje napraviti tako da pogledate prema svlačionici Reala, momčadi koja je vladar najjačeg europskog klupskog natjecanja.

Casemiro i njegove nogometne vještine Izvor: Društvene mreže

PSG je krenuo u tihu akciju, a njihova želja nisu ni Modrić, ni Kroos, ni Isco, nego Casemiro (26). Sjajni defanzivni veznjak nametnuo se u trenerskim planovima Zinedinea Zidanea, francuski stručnjak mu vjeruje, a to se najbolje vidi ove sezone, jer Brazilac igra konstantno u najvažnijim utakmicama i u Madridu ga se ne misle odreći.

Naime, Casemiro ima ugovor s Realom do ljeta 2021. i nije na prodaju, ali mu je odštetna klauzula 'tek' 200 milijuna eura, a kao što se vidjelo na nedavnom primjeru Neymara takvi iznosi nisu nikakav problem za PSG.