SVAKA ČAST

Genijalac kojeg Ronaldo tjera iz Reala nije slavio sjajan gol; za to ima jako dobar razlog!

16.04.2018 u 09:37

Bionic
Reading

U 32. kolu španjolskog nogometnog prvenstva Real je slavio kod Malage 2:1, a strijelac prvog gola gostiju Isco nije slavio pogodak protiv domaće momčadi

Ofenzivni veznjak Reala u 29. minuti je namjestio loptu te neobranjivo pogodio preko živog zida za 1:0. No umjesto da je počeo slaviti pogodak i pomahnitalo trčati prema suigračima odmah je digao dvije sklopljene ruke u zrak u znak isprike navijačima Malage, a to je ponovio i nakon što je suzdržano primio čestitke Realovih nogometaša.

Izvor: Društvene mreže

Isco je dvije sezone igrao upravo u Malagi (2012., 2013.), prije nego što je za 30 milijuna eura otišao prema Santiago Bernabeu, no iako se tamo nije predugo zadržao, očigledno je ostavio iza sebe samo lijepe uspomene i zato iz poštovanja nije proslavio svoj precizni udarac iz slobodnjaka.

Na toj gesti isprike zapljeskali su mu domaći navijači, a Isco je pokazao da ga igranje u velikom klubu, kao i u reprezentaciji nisu promijenili.

  • +3
Malaga - Real Madrid, 32. kolo Primere, 2017/18. Izvor: Profimedia / Autor: Cordon Press

No da je na terenu bio Cristiano Ronaldo, kojeg je trener Zinedine Zidane poštedio, kao i Luku Modrića i Garetha Balea, Isco najvjerojatnije ne bi dobio ni priliku da opali slobodni udarac. Portugalac nije ljubitelj Isca, a španjolski mediji su čak iskopali 'crnu listu' igrača koje Ronaldo ne želi u svlačionici, a među njima se našlo i Iscovo ime (isto kao i Matea Kovačića).

Inače, Isco se u zadnje vrijeme često spominje kao meta nekih drugih velikana, prije svega Manchester Cityja, a iznosi za odštetu kreću se do 150 milijuna eura dok mu je zaštitna klauzula u ugovoru koji traje do lipnja 2022. čak 700 milijuna eura.

  • +6
Španjolski nogometaš Isco Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia