s njim nikad nije dosadno

Ono što vrijedi za druge nogometaše, njega se ne tiče? Ili Zlatan Ibrahimović ima ugovor o kojem drugi mogu samo maštati?

31.10.2020 u 08:34

Bionic
Reading

Milanski 'crveno-crni' od dolaska 39-godišnjeg Zlatana Ibrahimovića početkom ove godine na San Siro, izgledaju kao u njihovim najboljim danima. A ono što je još važnije, Milan je sada i vodeća momčad Serie A

Zlatan Ibrahimović, bez obzira na to što je u godinama kada su brojni drugi nogometaši već odavno u igračkoj mirovini, još uvijek igra na najvišem nivou.

Sa šest postignutih golova, ali pazite, u samo tri prvenstvene utakmice, jer je s ostalih izostao zbog pozitivnog nalaza na koronavirus, Ibrahimović je prvi strijelac Serie A. Baš kao što je i njegov klub vodeći na tablici.

Svjestan svog značaja, a kojeg i sâm dodatno potencira, Ibrahimović si često dopušta i da pređe iz dopuštenih okvira.

Pa se tako u petak pohvalio na društvenim mrežama kako na trening dolazi na motociklu.

A zna se da je nogometašima, to prijevozno sredstvo zabranjeno, zbog mogućnosti padova odnosno ozljeđivanja zabranjeno i da im u ugovorima piše kako ih ne smiju koristiti. 

Ali sada se postavlja pitanje, ima li Ibrahimović uopće takvo nešto u ugovoru ili se opet postavio kao da pravila za njega ne vrijede.

Naravno, tu njegovu vožnju mnogi su navijači popratili negodovanjem, upozoravajući ga na opasnost koja vreba na svakom zavoju.

Naravno, tu njegovu vožnju mnogi su navijači popratili negodovanjem, upozoravajući ga na opasnost koja vreba na svakom zavoju.