eriksenov pad

Prije 16 mjeseci vrijedio je 100 milijuna eura, pričalo se o njemu kao Modrićevom nasljedniku, a sada se žali na trenera i s 28 godina razmišlja o kraju karijere?

30.10.2020 u 16:43

Bionic
Reading

Danski nogometni reprezentativac i veznjak milanskog Intera, 28-godišnji Christian Eriksen svojevremeno je bio predstavljan kako mogući nasljednik Luke Modrića u madridskom Realu. No, u siječnju ove godine iz Tottenhama preselio je k Brozoviću u Inter, ali Danac se nije snašao na novoj adresi pa već polako razmišlja o povratku u Dansku

U lipnju 2019. godine vrijednost Christiana Eriksena bila procijenjena na 100 milijuna eura. Godinu prije, tijekom SP-a u Rusiji, o njemu se pričalo kao legitimnom nasljedniku Luke Modrića u madridskom Realu.

No, u siječnju ove godine njegov je transfer iz Tottenhama u Inter koštao tek 27 milijuna eura, a o tome da nije ni sjena Luki Modriću, nepotrebno je trošiti riječi.

Naravno, nije Eriksen toliko loš, međutim očito nije ni toliko dobar, jer trenutno se ne može izboriti za mjesto u početnoj postavi milanskog Intera.

A koliko vidimo, to ga već jako frustrira.

'Zašto ne igram? To pitanje morate postaviti mom treneru. Nazovite ga i razgovarajte s njim, jer je on taj koji donosi odluke. Usponi i padovi uvijek su prisutni u nogometu', kazao je Eriksen, pa sa svojih 28 godina priznao da razmišlja već o kraju karijere. Istina, nije rekao u kojoj godini života, ali da su mu nestale sve ambicije, ipak je čudno.

'Ne isključujem mogućnost da u Odenseu okončam karijeru. Tu sam započeo svoj nogometni put. Ako me žele, spreman sam tu doći na kraju', dodao je Danac.