GOLOVI ZA SAMOPOUZDANJE

Oglasio se junak Rijeke i ubojica osječkih snova

02.03.2017 u 12:57

  • +2

Polufinale Kupa Rijeka - Osijek 3-1

Izvor: Cropix / Autor: tportal/montaža

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke u prvoj polufinalnoj utakmici hrvatskog nogometnog Kupa pobijedili su Osijek na Rujevici 3:1, a veliki trijumf prokomentirao je i junak domaćina Mario Gavranović koji je zabio sva tri pogotka

Obrana Osijeka sanjat će Gavranovića koji ih je izluđivao tijekom cijeklog susreta i sigurno su gostujući braniči odahnuli kada je strijelac hat-tricka u 78. minuti izašao iz igre, jer tko zna, možda bi im zabio još pokoji pogodak.

'Dobro smo ušli u utakmicu, dignuli smo pritisak na njihovu obranu. Odmah smo poveli, kontrolirali rezultat, ali nažalost primili smo pogodak što smo htjeli izbjeći. Ipak, dva gola su dobra prednost, moramo se sada okrenuti prvenstvu', rekao je Mario Gavranović, koji je protiv Osijeka stigao do 12. pogotka sezone, od čega je čak pet postigao u Kupu Hrvatske. Gavranović je zasluženo dobio ovacije navijača i vjerne Armade...

'Svaki gol podiže samopouzdanje, ali najviše mi je drago zbog ekipe i pobjede pred sjajnim navijačima', dodao je golgeter Rijeke za nk-rijeka.hr.

O utakmici je svoj sud dao i slovenski strateg na klupi Rijeke Matjaž Kek.

'Došli smo do prvog cilja u dvoboju, pobijedili smo i imamo prednost pred uzvrat. Pobjednik će se riješiti nakon utakmice u Osijeku. Veseli povratak na Rujevicu,  pozitivna i dobra atmosfera. Zadovoljan sam s puno stvari u ovoj utakmici. Krenula je regeneracija i priprema utakmice protiv Lokomotive, rekao je Matjaž Kek.

Mario Gavranović prvi gol za Rijeku protiv Osijeka