svi ih gledali

Odnos za poželjeti; Mario Mandžukić i Cristiano Ronaldo plakali su od smijeha na pozornici

26.07.2019 u 10:20

Bionic
Reading

Sada već bivši hrvatski nogometni reprezentativac, Mario Mandžukić, definitivno nije zabrinut za svoj status u Juventusu, iako su ga iz dana u dan, selili mnogi

Naš Mario Mandžukić, koji je nakon osvojenog svjetskog srebra u Rusiji prošle godine odlučio reći zbogom hrvatskoj reprezentaciji, te se maksimalno koncentrirao na ispunjavanje obveza u Juventusu, ovog je ljeta bio u prilično nezgodnoj situaciji.

Naime, s dolaskom Sarrija na klupu Juventusa, pisalo se kako bi upravo Mandžukić mogao postati žrtva te bi mogao napustiti Juventus.

No, Mandžo, uporan i borben, kakav je bio u svakom klubu u kojem je nastupao, nije se dao smesti, već je u jeku najžešćih pisanja kako odlazi - hladno poručio i opisao svoje stanje 'Mr. No stress'.

I čini se da se takav njegov stav isplatio, jer na dalekoistočnoj turneji, gdje je Juventus odlučio predstaviti svoj novi dres, Mandžukić je posve opušten. Čak toliko da su on i Cristiano Ronaldo, definitivno najveća zvijezda torinskog kluba, ukrali show na toj promociji.

Jer dok je Emre Can pripremao govor, dvojac Ronaldo - Mandžukić plakao je od smijeha. Iako ne znamo koja je tema njihovog razgovora bila, jasno je da su baš njih dvojica jako dobro 'kliknula' i da imaju posebno dobar odnos, kojeg smo mogli vidjeti i tijekom sezone.

A kada Manždo iza sebe ima takvu zvijezdu, jasno je da se i trenerima teže odlučiti na neki drastičniji potez.

  • +7
Juventus - Tottenham, prijateljska utakmica, 2019. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia