odluka je donesena

Mandžo na Šalati poslao jasnu poruku svima koji ga nagovaraju da se vrati u reprezentaciju

12.06.2019 u 20:24

Bionic
Reading

Mario Mandžukić nakon trijumfa na teniskom turniru kojeg je organizirao Marin Čilić naglasio je kako nema namjere promijeniti mišljenje i povući oproštaj od reprezentacije, a optimističan je što se tiče izgleda Dalićevih izabranika u kvalifikacijama za Euro...

Sjajni 33-godišnji napadač Juventusa pokazao se i odličnim tenisačem te je zajedno s mladim Patrikom Jurinom osvojio turnir kojeg je organizirao Marin Čilić ove srijede na Šalati, s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za izgradnju multifunkcionalnog sportskog igrališta Osnovne škole Tordinci u Vukovarsko-srijemskoj županiji, koja broji 125 učenika u deset razrednih odjela, a nema ni igralište niti dvoranu.

  • +3
Mario Mandžukić na spektaklu na Šalati Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'Tenis mi je jedan od najdražih sportova i drago mi je da sam mogao prisustvovati ovoj akciji,' rekao je Mario Mandžukić nakon finala u kojem je s Jurinom svladao favoriziranu kombinaciju Čilića i Modrića, a protivnik je doduše tijekom meča zaradio čak i par bizarnih kaznenih poena, baš u revijalnom tonu:

'Ne možemo mi utjecati na odluke suca, mi smo se koncentrirali na igru.'

Tema je očekivano bila i hrvatska nogometna reprezentacija koja je u Osijeku u subotu svladala Wales u kvalifikacijskoj utakmici za nogometni Euro, a onda u utorak u Varaždinu izgubila od Tunisa.

'Bit će to sve dobro. Najbitnije je da smo dobili u Osijeku, ovo drugo je bila prijateljska utakmica u kojoj je izbornik isprobavao neke varijante. Ako neće sad, kada će,' pita se Mandžukić koji se oprostio od reprezentacije nakon osvojenog srebra u Rusiji, a iako ga mnogi nagovaraju da se vrati pomoći izabranoj vrsti, još jednom je naglasio da je svoju konačnu odluku donio i da se nema namjere više ponavljati.

'Ja sam svoje dao, sve što sam mogao, to svi znaju i ne mogu bolje od onog što sam napravio,' smatra naš strijelac ključnog pogotka u polufinalu SP-a u Rusiji protiv Engleske koji je Hrvatskoj donio povijesno srebro.