OVE NEDJELJE

Odlučeno - Hajduk i Rijeka igrat će u Dugopolju

01.10.2014 u 15:40

Bionic
Reading

Nakon što se nekoliko dana provlačilo pitanje gdje će Hajduk i Rijeka igrati 'jadranski derbi', u srijedu je donesena konačna odluka. No termin se još uvije ne zna jer 'bili' bi htjeli da se igra u 16 sati

Iako se i u utorak govorilo da su zadarski Stanovi konačno rješenje, u srijedu je ipak promijenjeno mjesto održavanja te će se dvoboj Hajduka i Rijeke igrati u Dugopolju.

Razlog preseljenja domaćinstva s Poljuda je adaptacija travnjaka jer radovi su malo zapeli, odnosno travnjak neće biti dovršen do nedjeljne utakmice.

'Zadar se pokazao kao pravi sportski prijatelj i sve nam je ustupio  besplatno. Na nama je bilo platiti troškove zaštitara i policije, ali zbog sigurnosti zadarska policija nije nam dala suglasnost. Moram reći da je dobro što je tako, jer bio sam u Zadru - okolne ulice su razrovane i stvarno bi bilo teško jamčiti sigurnost. Zbog toga sam na povratku iz Zadra svratio u Dugopolje i dogovorili smo igranje utakmice u nedjelju vjerojatno u 16 sati. Naime to je utakmica visokog rizika, a policija je poslala dopis povjereniku natjecanja', rekao je između ostalog predsjednik Hajduka Marin Brbić, a u srijedu je 'prokrstario' pola Dalmacije kako bi dogovorio gdje će se igrati nedjeljna utakmica.

Cijelu izjavu Brbića pogledajte u videoprilogu.

Predsjednik Uprave HNK Hajduk Marin Brbić