marine, generacijo...

Novak Đoković u finalu je bez problema 'počistio' našeg Marina Čilića, a onda mu je poslao znakovitu poruku...

03.10.2022 u 07:48

Bionic
Reading

Marin Čilić očekivano je izgubio finale ATP turnira u Tel Avivu. U još jednom, 21. 'balkanskom klasiku' bolji je bio Srbin Novak Đoković 6-3, 6-4 te je tako za samo sat i 35 minuta igre stigao do 19. pobjede u međusobnim mečevima. No Čilić nakon svega nije imao razloga za nezadovoljstvo

Nije Marin Čilić djelovao nimalo nesretno nakon poraza od Novaka Đokovića. Da, izgubio je u svom prvom ovogodišnjem finalu, no s druge je strane stajao Đoković, pa poraz malo manje boli. Iako, dečki su međusobno do sada igrali 21 put, a Đokoviću je ovo bila 19 pobjeda u međusobnim dvobojima.

'Bio je ovo odličan tjedan za mene, ovdje u Izraelu sam proslavio rođendan', rekao je Marin Čilić nakon poraza, no nije mogao nastaviti jer ga je publika u Tel Avivu nagradila gromoglasnim pljeskom.

'Nisam imao priliku slaviti s puno ljudi, ali drugi put vas sve častim pićem. Iza mene je sjajan tjedan, čestitke Novaku na osvojenom turniru', završio je Čilić.

Nešto kasnije se na društvenim mrežama oglasio i Novak Đoković. Imao je znakovitu poruku podrške za Čilića...

'Marine, uvijek je posebno zadovoljstvo i izazov igrati protiv tebe. Drago mi je da se i dalje možemo boriti za trofeje u našem sportu usprkos velikom nizu godina profesionalne karijere. Sretno dalje, care', napisao je Đoković na Instagramu, očigledno aludiravši na činjenicu da je Čilić proslavio 34. rođendan, a Srbin je godinu dana stariji.

Marin je profesionalac od 2005. godine, ovo mu je 17. sezona na Touru, dok je Đoković u svijet profesionalnog tenisa ušao 2003. godine.