princ časti

Nogometaši Saudijske Arabije će za pobjedu protiv Argentine dobiti poseban dar vrijedan čak 500.000 eura

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 25.11.2022 19:53
  • Objavljeno 25.11.2022 u 19:53
Bionic
Reading

Reprezentacija Saudijske Arabije senzacionalno je u 1. kolu Svjetskog prvenstva pobijedila Argentinu 2:1. Kao nagradu za rušenje Lea Messija i 'gaučosa' sve igrače i članove stručnog stožera reprezentacije čeka izdašna nagrada vrijedna pola milijuna eura

Mediji u Saudijskoj Arabiji javljaju kako je princ Muhammed bin Salman oduševljen uspjehom reprezentacije te će za 2:1 pobjedu protiv Argentine posebno nagraditi sve koji su u njoj sudjelovali.

Podsjetimo, odmah nakon pobjede je njegov otac, saudijski vladar kralj Salman, punim imenom Salman bin Abdulaziz Al Saud proglasio je državni praznik u toj zemlji u srijedu koja je bila neradni dan za sve zaposlene u javnom sektoru te za učenike i studente.

'Tisuće čestitki, junaci', oglasio se putem twittera saudijski ministar sporta Abdalaziz bin Turki Al-Fajsal.

Također, odlučeno je kako je zbog pobjede omogućen besplatan ulaz u tri zabavna parka u Saudijskoj Arabiji.

  • +38
Argentina - Saudijska Arabija; 1. kolo Svjetskog prvenstva, 22.11.2022. Izvor: EPA / Autor: RUNGROJ YONGRIT

Ali, na tome vladajuća obitelj neće stati te je princ Muhammed bin Salman odlučio sve nogometaše i članove stručnog stožera Saudijske Arabije nagraditi vrijednim darom - svaki će dobiti luksuzan automobil Rolls Royce Phantom!

Da, tako je to kad princ časti, jer osnovna verzija Rolls Royce Phantoma stoji oko 500.000 eura, a moguće je da će saudijski nogometaši dobiti malo bolju verziju ovog ionako luksuznog automobila.

  • +11
Argentina - Saudijska Arabija 1:2, SP u nogometu, ozljeda Yasir Al Shahrani, 22.11.2022. Izvor: Profimedia / Autor: Kirill KUDRYAVTSEV / AFP / Profimedia
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal