pala argentina

[FOTO] Stravična ozljeda zasjenila je senzacionalnu pobjedu Saudijske Arabije; dobio je koljenom u glavu i ostao nepomično ležati na terenu

22.11.2022 u 14:14

Bionic
Reading

Yasir Al Shahrani (30), lijevi bek reprezentacije Saudijske Arabije neće po dobrome pamtiti ovaj povijesni dan. Saudijci su senzacionalno pobijedili Argentinu 2:1 u 1. kolu SP-a u Katru, ali nesretni je Yasir Al Shahrani teško stradao u sudaru sa svojim golmanom

Igrala se sudačka nadoknada, Argentinci su opsjedali šesnaesterac Saudijske Arabije pokušavajući izvući barem remi.

U jednoj od brojnih akcija golman Saudijske Arabije Mohammed Al Owais istrčao je i u skoku pokušao izbiti ubačenu loptu na koju je krenuo Molina. Na njega je pazio lijevi bek Saudijske Arabije Yasir Al Shahrani.

Sva su trojica bili u skoku na tu loptu, a nesretni Yasir Al Shahrani izvukao je najdeblji kraj jer ga je Al Owais koljenom pogodio u glavu!

  • +11
Argentina - Saudijska Arabija 1:2, SP u nogometu, ozljeda Yasir Al Shahrani, 22.11.2022. Izvor: Profimedia / Autor: Kirill KUDRYAVTSEV / AFP / Profimedia

Al Shahrani je pao na travnjak i ostao nepomično ležati, Saudijci su odmah tražili prekid utakmice, ali slovenski sudac Slavko Vinčić pustio je da se igra nastavi.

Srećom, shvatio je brzo da ozljeda nije bezazlena, odmah je pozvao liječničku službu kako bi pomogla nesretnom reprezentativcu Saudijske Arabije.

>> golove s utakmice Argentine i Saudijske Arabije pogledajte OVDJE

Šokirani golman Saudijske Arabije uhvatio se za glavu i zabrinuto pratio kako liječnici pomažu njegovom suigraču. Ubrzo su nesretnog Yassera Al Shahranija na nosilima iznijeli s terena, a on je prije napuštanja travnjaka ipak uspio pronaći snage, nekako je mahnuo i navijačima pokazao da je pri svijesti.

  • +38
Argentina - Saudijska Arabija; 1. kolo Svjetskog prvenstva, 22.11.2022. Izvor: EPA / Autor: RUNGROJ YONGRIT