ostao je na travi

Nogomet ga je proslavio, a sad nakon umirovljenja karijeru nastavlja u sportu kojeg jednostavno obožava

24.01.2023 u 18:23

Bionic
Reading

Bivši velški internacionalac Gareth Bale (33), friški nogometni umirovljenik, sudjelovat će na jednom od najprestižnijih golf turnira na svijetu AT&T Pebble Beach Pro-Am koji će se igrati početkom veljače u Kaliforniji, najavio je sam Bale na društvenim mrežama

'Uzbuđen što mogu objaviti da ću igrati AT&T Pebble Beach Pro-Am početkom sljedećeg mjeseca', napisao je bivši napadač Tottenhama, Real Madrida i Los Angeles FC Gareth Bale (33) na Instagramu.

Bale, koji je 9. siječnja objavio kraj svoje profesionalne nogometne karijere, igrat će na terenu s drugim slavnim osobama uz neke od najboljih igrača na svijetu.

Među 156 amatera postavljenih na Pebble Beachu, Bale će sudjelovati s glumcem Billom Murrayem.

Velšanin, koji je sudjelovao na Svjetskom prvenstvu krajem 2022. u Katru, nikada nije skrivao svoju ljubav prema golf, zbog čega je zaradio brojne kritike u Madridu gdje su ga navijači Reala optuživali da više voli golf nego nogomet.

Izazvao je kontroverzu u studenom 2019. godine prikazavši se iza natpisa: 'Wales. Golf. Madrid. Tim redoslijedom', nakon što se Wales kvalificirao za Euro 2020. godine.