KAD TAKO KRENE

'Noćna mora' Lindsey Vonn; samo je mogla nemoćno sjediti i čekati...

08.02.2018 u 22:19

Bionic
Reading

Američka skijašica Lindsey Vonn stigla je u Južnu Koreju na Zimske olimpijske igre, ali njezino putovanje bila je 'noćna mora'

Vonn je jedna od najvećih zvijezda Igara u Pjongčangu. U Svjetskom kupu osvojila je četiri Velika kristalna globusa te potukla  sve moguće rekorde što se tiče broja pobjeda u ženskoj konkurenciji, ima i pet medalja sa svjetskih prvenstava (dva zlata), ali 'samo' dvije s olimpijskih igara (jedno zlato).

U sjajnoj je formi i s pravom najavljuje obogaćivanje olimpijske kolekcije no jedna od najljepših sportaica svijeta imala je problema s putovanjem.

Njezin put trajao je nevjerojatna 24 sata, a većinu vremena provela je nemoćno sjedeći u zrakoplovu, na aerodromu ili u potrazi za novim letom koji bi nju i njezinu ekipu doveo na željeni cilj.

Razlog 'krivi dokumenti' iako je ostalo nejasno da li upravo Vonn nije imala sve potrebne papire ili nešto nije bilo u redu sa cijelim letom koji je otkazan.

Ipak nakon svih muka oko prijevoza, neprospavanih sati i s velikim umorom Vonn je stigla na odrediše zajedno sa svojim psom.

'Jedva čekam otvaranje Igara u petak', izjavila je Vonn kojoj dobro raspoloženje nije pokvarila noćna mora od putovanja.

Inače, Amerikanki je nedavno preminuo djed te je poručila kako će se u Pjongčangu natjecati za njega...

  • +3
Lindsey Vonn Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža