milan primio ponudu

Nikola Kalinić i Vedran Ćorluka u istom dresu? Hrvatskom napadaču se ne sviđa takva opcija...

22.05.2018 u 14:57

Bionic
Reading

Nikola Kalinić nije se proslavio u svojoj prvoj sezoni u Milanovom dresu, ali to ne znači da hrvatski reprezentativac nije i dalje zanimljiv na nogometnoj tržnici. Na San Siro je stigla prva službena ponuda

Milan je ulupao mnogo novca u pojačanja, ali nije dobio rezultate koje je očekivao. 'Crveno-crni' preko prvenstva nisu izborili nastup u Ligi prvaka pa je jasno da se govori o velikoj čistki u svlačionici posrnulog velikana.

'Rossoneri' rade na velikom pojačanju u napadu, TOP igraču, spominju se imena poput Alvara Morate i Edinsona Cavanija, ali njih treba platiti, a u klubu bi dio novca namaknuli i prodajama Nikole Kalinića te Andre Silve koji nisu oduševili.

Proteklih tjedana dosta se pisalo o zanimanju nekih klubova iz Europe i Kine za hrvatskog napadača, ali nije bilo službenih ponuda sve do ovog tjedna.

Kako saznaju talijanski mediji u Milan je stigla ponuda moskovskog Lokomotiva koji se i ranije spominjao kao mogući kupac, ali ovih dana novi ruski prvak je krenuo u konkretnu akciju.

  • +14
Nikola Kalinić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ipak, prema zadnjim informacijama Kaliniću, koji ima ugovor s Milanom do ljeta 2021., nikako se ne ide u rusku ligu iako bi ga u Lokomotivu dočekao još jedan hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka.

Najbolje od Nikole Kalinića