NOVI 'IGRAČ' U IGRI MILIJUNA

Najgori mogući scenarij za Niku Kovača sve realniji; iznos koji ni Bayern ne može odbiti

22.05.2018 u 09:27

Bionic
Reading

Niko Kovač novi je trener Bayerna, a uoči sljedeće sezone postoji velika opasnost da iz momčadi izgubi udarnu napadačku iglu – Roberta Lewandowskog (29). Poljski golgeter želi napustiti njemačkog prvaka, zanimanje za njega pokazao je Real Madrid, a odnedavno i Chelsea

Niko Kovač je s Eintrachtom u finalu Njemačkog kupa šokirao Bayern te kao pobjednik dolazi na klupu bavarskog diva, a hrvatski izbornik ne može previše uživati u trofeju, jer bi mogao ostati bez jedne od svojih navjećih zvijezda.

Lewandowski je 2014. stigao u Bayern, ima ugovor do ljeta 2021., ali se zasitio Bundeslige te se želi okušati u nekoj drugoj jakoj ligi u Europi. Ozbiljno je zagrizao Real, a ni Poljak prema zadnjim vijestima nije bio imun na zov 'kraljeva', a sada se u cijelu priču umiješao i Chelsea.

Robert Lewandowski - stroj za golove Izvor: Društvene mreže

Vlasnik premijerligaša Roman Abramovič svjestan je da nakon loše sezone u prvenstvu (tek peti) treba pod hitno osvježiti svlačionicu, a prema navodima engleskih medija prvi cilj je dovesti Lewandowskog i to umjesto Alvara Morate koji će napustiti Stamford Bridge.

Chelsea neće ni štedjeti pa su prema nekim napisima tamo spremni platiti Bayernu željenu odštetu, a to je preko 100 milijuna funti (oko 114 milijuna eura). Ako se takav scenarij dogodi bit će to veliki udarac i za novog trenera Niku Kovača koji će teško pronaći pravu zamjenu za visokog Poljaka.

  • +3
Finale njemačkog Kupa: Eintracht - Bayern Izvor: Pixsell / Autor: Soeren Stache/DPA/PIXSELL
  • +15
Niko Kovač pred prepunim trgom navijača podigao trofej njemačkog kupa Izvor: Pixsell / Autor: Boris Roessler/DPA/PIXSELL