nezahvalnost na djelu

Jedan od najtraženijih nogometaša svijeta u suzama: Neočekivano poniženje!

22.05.2018 u 10:02

Bionic
Reading

Španjolski mediji javljaju da je Antoine Griezmann jako loše podnio zviždanje dijela navijača Atletica na utakmici protiv Eibara u nedjelju, no unatoč suzama na terenu i razočaranju bliže je ostanku u klubu nego odlasku u Barcelonu...

Francuski 27-godišnji napadač ove je sezone utrpao 27 pogodaka u crveno-bijelom dresu i poveo svoju momčad prema osvajanju Europske lige, a finale protiv Marseillea sam je riješio s dva gola.

  • +12
Finale Europske lige, Marseille - Atletico Madrid, 17.5.2018. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, već dugo se piše o njegovom prelasku u Barcelonu ovog ljeta pa su se navijači Atletica okrenuli protiv Griezmanna i dio njih mu je zviždao tijekom utakmice posljednjeg kola Primere protiv Eibara.

Dnevnik Marca tvrdi da je to jako pogodilo jednog od najtraženijih nogometaša svijeta, a kamere su ga uhvatile u suzama, nakon što mu se obratio legendarni Fernando Torres.

'Ništa ti nikad nećemo zamjerati, ali zbilja nam trebaš,' rekao mu je El Nino.

Diego Godin se pak obratio nezadovoljnim navijačima i zatražio da Griezmanna puste na miru.

'Prestanite mu zviždati, on ostaje s nama. Dogovoreno?', naredio je Urugvajac publici.

Španjolski mediji tvrde da je Antoine povrijeđen, jer je već ranije odlučio ostati u Atleticu još jednu sezonu i odbiti ponudu Barcelone, a navijači su ga onda izbacili iz takta pa se više ne zna kako će ova nogometna sapunica završiti.

U svakom slučaju, tijekom četiri sezone pod Diegom Simeoneom napravio je puno i što god odlučio nitko mu nema namjere zamjerati...