karijera u usponu

Hrvat kojeg Dalić nije htio voditi na SP nagrađen za najbolju sezonu u karijeri

22.05.2018 u 10:46

Bionic
Reading

Grčki nogometni prvak AEK odlučio je otkupiti ugovor Marka Livaje od Las Palmasa nakon što je na posudbi odradio sjajnu sezonu u redovima momčadi iz Atene...

Nakon nešto slabijih epizoda u redovima Atalante, Rubina i Empolija, hrvatski 24-godišnji napadač potpisao je za Las Palmas prošle sezone i zabio pet pogodaka u Primeri, da bi ga klub s Kanarskog otočja zatim poslao na posudbu u AEK pa bez njega ispao iz lige.

  • +3
Marko Livaja Izvor: Profimedia / Autor: Dimitrios Karvountzis/Pacific Press/Alamy

Marko Livaja odlično se snašao u Grčkoj. U momčadi iz Atene bio je standardni prvotimac te s 8 postignutih golova pomogao pri osvajanju titule nacionalnog prvaka, prve za AEK nakon 24 godine.

Grčki klub odlučio je nagraditi Livaju i otkupiti njegov ugovor, a Las Palmasu će dobro doći novac sada kad je klub potonuo u Segundu i teško može isplaćivati visoke plaće igračima.

Unatoč dobroj sezoni bivši mladi reprezentativac se nije našao niti na širem popisu Zlatka Dalića za SP u Rusiji, ponajviše zbog epizoda iz mladih dana kada je imao tešku narav i trenerima nije bilo s njim lako raditi...

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube