Težak poraz Dinama

Nenad Bjelica: 'Atalanta je zasluženo pobijedila i treba im čestitati, a mi idemo po tri boda protiv Cityja!'

26.11.2019 u 23:22

Bionic
Reading

Nenad Bjelica komentirao je poraz od Atalante u petom kolu Lige prvaka

Dinamo je s 2:0 poražen od Atalante na gostovanju na San Siru u petom kolu Lige prvaka. Nakon poraza koji je 'modre' udaljio od europskog proljeća, pred televizijske kamere stao je strateg Dinama Nenad Bjelica koji nije bio zadovoljan današnjom izvedbom, ali je pošteno čestitao Atalanti na pobjedi.

  • +13
Atalanta - Dinamo, 5. kolo Lige prvaka Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

'Danas smo se suprotstavili ekipi koja je jednostavno bila bolja od nas. Treba priznati protivniku kada je bolji, a oni su danas bili bolji. Apsolutno su zaslužili pobjedu. Danas su sve riskirali i sve dobili, ali i dalje ostaje sve otvoreno', rekao je Bjelica nakon utakmice pa odgovorio na pitanje što je Dinamo mogao napraviti bolje:

'U svemu smo mogli biti bolji. Previše smo igrali na malom prostoru, previše smo gubili lopte i dozvolili protivniku da dođe u šanse. Nismo bili dovoljno brzi. Oni su danas bili bliže nama, bili su agresivniji od nas i zasluženo slavili. Mi moramo izvući pouke i pokušati biti bolji u idućim utakmicama.'

Kevin Theophile-Catherine i Dino Perić neće moći igrati protiv Manchester Cityja u zadnjem kolu zbog žutih kartona.

'Imamo dva tjedna do te utakmice i vidjet ćemo tko će se do tada isprofilirati. Naći ćemo kvalitetna rješenja i idemo na pobjedu!', zaključio je Bjelica.

Skupina C
AtalantaDinamo Zagreb2:0
Manchester CityŠahtjor Donetsk1:1
Utk.Pob.Ner.Izg.Bod.
1.Manchester City532011
2.Šahtjor Donetsk51316
3.Dinamo Zagreb51225
4.Atalanta51134
Sljedeće utakmice
11.12.Šahtjor DonetskAtalanta
11.12.Dinamo ZagrebManchester City