RAZLOG JE - NOVAC

Nema šanse da se novi meč između Tysona Furyja i Deontaya Wildera održi na taj način; bolje pričekati još par mjeseci

07.05.2020 u 12:20

Bionic
Reading

Nema šanse da se novi meč između Britanca Tysona Furyja i Amerikanca Deontaya Wildera održi u praznoj dvorani, bez publike, izjavio je Furyjev menadžer Frank Warren

Tyson Fury je u veljači ove godine osvojio naslov svjetskog boksačkog prvaka u teškoj kategoriji po WBC verziji nakon što je u Las Vegasu tehničkim nokautom u sedmoj rundi pobijedio branitelja naslova Amerikanca Deontaya Wildera. Bio je to njihov drugi meč, nakon što je njihov prvi dvoboj u prosincu 2018. godine završio bez pobjednika.

Organizatori tog meča samo su od prodaje ulaznica zaradili 17 milijuna dolara, pa je jasno zašto ne dolazi u obzir borba u praznoj dvorani, piše Fight Site.

Treći njihov dvoboj trebao se prema prvim planovima održati u srpnju u Las Vegasu, ali je zbog pandemije koronavirusa odgođen i mogao bi na kraju svjetlo dana ugledati tek u studenome ili prosincu.

Poznato je i da postoji dobra šansa da se boks u SAD-u i Velikoj Britaniji vrati na scenu već u srpnju, ali te će se priredbe održavati pred praznim tribinama.

'Tu će izostati velika imena. Nema šanse da se Fury i Wilder bore iza zatvorenih vrata. Njih će dvojica možda morati pričekati još nekoliko mjeseci, odnosno do trenutka kada će događajima moći prisustvovati publika', rekao je Warren za BBC Radio 5.