maksimirski stadion, 20 sati

Ne stignete do Zagreba? Evo gdje možete gledati okršaj Dinama i Ferencvaroša

06.08.2019 u 12:40

Bionic
Reading

Dinamo i Ferencvaroš ovog utorka od 20 sati na Maksimirskom stadionu igraju prvu utakmicu 3. pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka

Nakon odrađene zadaće protiv gruzijskog Saburtala u 2. pretkolu Lige prvaka, pred Dinamom je teži zadatak, jer protivnik mu je sada mađarski Ferencvaroš.

Iako je mađarski nogomet na nižoj razini od našeg, pobjeda Mađara u reprezentativnom ogledu s Hrvatskom, te forma momčadi iz Budimpešte, koja u službenim utakmicama ove sezone još uvijek ne zna za poraz, svakako su dobro upozorenje Nenadu Bjelici i njegovim igračima.

Gosti u Zagreb dolaze svjesni snage protivnika, ali i motivirani da nastave svoj uspješni put pod vodstvom ukrajinskog trenera Sergija Rebrova.

>> Rebrov na račun Dinama nizao komplimente, ali i poslao upozorenje kojeg Bjelica i 'modri' moraju ozbiljno shvatiti

S takvim su optimizmom nahranili i svoje navijače, kojih je put Zagreba, u posebnom vlaku krenulo 1.500.

Bit će, naravno, i Dinamovih navijača, u to ne trebamo ni sumnjati, ali kako je još uvijek vrijeme godišnjih odmora, tribine možda i neće biti ispunjene u potpunosti.

No, za sve one koji ne stignu do Zagreba, postoji i opcija gledanja utakmice na TV-u, odnosno preko MAXtv-a na kanalu Arenasporta 1, kojeg imaju svi pretplatnici u osnovnom paketu.

Uživajte u sportskom sadržaju u HD kvaliteti slike na MAXtv-u. Aktivirajte sportski paket ili saznajte više informacija o MAXtv-u OVDJE.

Inače, pobjednik ovog dvoboja, u play-offu za ulazak u Ligu prvaka igrat će protiv Maribora ili Rosenborga, a osim sportskih motiva, sigurni smo da i financijska nagrada može biti dodatni pokretač momčadima.

  • +16
Dinamo - Saburtalo, 2. pretkolo Lige prvaka, 2019/20. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL