atmosfera za pamćenje

Na Poljudu se sutra sprema neviđeni spektakl, a na travnjak će istrčati 'vatrene' legende Dejan Lovren i Ivan Strinić

24.03.2023 u 12:18

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija imat će veliki vjetar u leđa s tribina poljudskoga stadiona ove subote od 20.45 sati u Splitu tijekom prve utakmice kvalifikacijskog ciklusa za UEFA Europsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoj protiv Walesa

Hrvatski nogometni savez potrudio se pritom omogućiti gledateljima istinski doživljaj tijekom prvog nastupa Vatrenih nakon veličanstvenog rezultata osvajanjem bronce na Svjetskom prvenstvu u Katru.

Za sjajnu atmosferu na Poljudu uoči utakmice pobrinut će se Tomislav Bralić i klapa Intrade koji će otpjevati svoje najveće hitove i najaviti nogometni spektakl na 'poljudskoj ljepotici'. Sve gledatelje na njihovim će sjedalicama dočekati prigodni šal hrvatske reprezentacije s motivima već nadaleko poznatih dresova 'vatrenih' u bijeloj ili plavoj varijanti.

Radi veličanstvene koreografije ispunjenih poljudskih tribina pozivamo navijače da prilikom izlaska igrača iz tunela mašu šalovima, a tijekom izvođenja himne iste podignu kako bi vizura stadiona bila još upečatljivija.

Neposredno uoči utakmice bit će priređena svečanost službenog oproštaja od reprezentacije Dejana Lovrena i Ivana Strinića, koji su ostavili dubok trag među 'vatrenima'. Dejan kao osvajač ruskog srebra i katarske bronce, Ivan kao srebrni iz Rusije.

Vrata poljudskog stadiona otvaraju se od 18:30 sati, a u krugu stadiona bit će organizirana kvalitetna ponuda hrane i pića, poručuju iz HNS-a.